Kontakt

Om Familievernkontoret i Arendal

Familievernkontoret i Arendal er et offentlig godkjent familievernkontor, opprettet som ideell stiftelse av Agder og Telemark bispedømmeråd. Kontoret har driftsavtale med Bufetat. Familievernkontoret i Arendal dekker kommunene: Arendal, Froland, Grimstad, Risør, Tvedestrand, Åmli, Vegårshei, Gjerstad, Lillesand, Birkenes, Bygland, Bykle, Valle, Iveland, Evje og Hornnes. Det er også mulig å bestille time hos oss dersom du bor i andre fylker.

Time for samtale kan bestilles på telefon, eller du kan sende inn kontaktskjemaet (til høyre på siden her) så vil vi kontakte deg.

Samtaler hos oss skjer i tråd med Lov om familievernkontorer. Det føres journal med personopplysninger, møtedatoer og temaer i samtalene. Ansatte ved familievernkontoret har taushetsplikt. Eventuell klage på familievernets behandling rettes til Statlig regional familievernmyndighet.

På venterommet vårt er det ukeblader og diverse informasjonsmateriell som du kan se på mens du venter på at terapeuten eller mekleren skal hente deg. Det er også en egen lekekrok for barna.

Familieliv – gleder og utfordringer

«Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelige familie er ulykkelig på sin egen måte», skrev Leo Tolstoj i boka Anna Karenina i 1877.

Slik er det vel fremdeles. Vi lever i et moderne samfunn med mange krav og forpliktelser. Gnisninger og småproblemer kan fort vokse seg store, og noen ganger bli til alvorlige kriser og vonde konflikter. Noen ganger går det på selve livet løs.

Familievernkontoret i Arendal er til for å hjelpe når familielivet blir vanskelig. Hos oss er ingenting for lite, for vanskelig eller for stort for å ta kontakt. Sammen finner vi ut om vi kan være til hjelp eller om vi vil foreslå at du henvender deg

Elin Okkenhaug Bratland Leder, familieterapeut og mekler
Anne Marie Zachariassen Kontorsjef
Ellen Solveig Valkvæ Konsulent resepsjon
Linda Normann Venaas Konsulent resepsjon
Aleksander Henriksen Familieterapeut og mekler
Ann-Kristin Naglestad Familieterapeut og mekler
Elin Karlsen Psykologspesialist og mekler
Ella Kopperud Familieterapeut og mekler
Mona Bele Familieterapeut og mekler
Pia Bierud Familieterapeut og sexolog
Stine Skelton Psykologspesialist og mekler
Tone Lise Haraldseid Familieterapeut og mekler
Tor Edland Familieterapeut og mekler
Torbjørn Grestad Familieterapeut og mekler

Ta
Kontakt

Ring 37 00 57 80

Ønsker du at vi skal ta kontakt, kan du benytte skjemaet nedenfor.
Kontakt meg
Før du sender dette skjemaet må du godta at Familievernkontoret i Arendal kan lagre din informasjon midlertidig i henhold til de rammene oppført i personvernerklæringen.