Familievernkontoret i Arendal er et offentlig godkjent familievernkontor. Vi tilbyr hjelp til befolkningen i Aust-Agder når det oppstår vanskeligheter og kriser i familien. Det er også mulig å få hjelp hos oss dersom du bor i andre fylker.

Time for samtale kan bestilles på telefon, e-post, eller du kan oppsøke oss i Gågata i Arendal og henvende deg i resepsjonen og snakke med Anne Marie, Linda eller Tone.

På venterommet vårt er det ukeblader og diverse informasjonsmateriell som du kan se på mens du venter på at terapeuten eller mekleren skal hente deg. Det er også en egen lekekrok for barna.

Familieliv – gleder og utfordringer

«Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelige familie er ulykkelig på sin egen måte», skrev Leo Tolstoj i boka Anna Karenina i 1877.
Slik er det vel fremdeles. Vi lever i et moderne samfunn med mange krav og forpliktelser. Gnisninger og småproblemer kan fort vokse seg store, og noen gangen blir alvorlige kriser og vonde konflikter. Noen ganger går det på selve livet løs.
Familievernkontoret i Arendal er til for å hjelpe når familielivet blir vanskelig. Hos oss er ingenting for lite, for vanskelig eller for stort. Her finner du fagfolk som jobber med vanlige folk og vanlige problemer. Vi er bare en telefonsamtale unna, og det er helt gratis å bruke oss.